Jeugdjournaal / Mening / De mening van
Jeugdjournaal Top 10_nov 2010
donderdag 2 december 2010

Wat is volgens jullie het belangrijkste nieuws? Lees het in de Jeugdjournaal Top 10! Daar zie je de tien meest bekeken berichten en filmpjes van de afgelopen maand. In november was dat nieuws over het Junior Songfestival, Justin Bieber, een bijtende voetballer en een interview met de nieuwe minister-president.

Top 10

 1. ArmeniŽ wint Junior Songfestival

JSF
 
Anna en Senna zijn negende geworden tijdens het Junior Songfestival in Wit-Rusland. De spannende finale werd gewonnen door ArmeniŽ met 120 punten. Slechts 1 punt meer dan Rusland. Lees meer.
2. De Nederlandse Justin Bieber?
Monsif
 
Zijn platenmaatschappij noemt hem de Nederlandse Justin Bieber en op internet wordt er al veel over hem gepraat: Monsif. Lees meer.
3. Robonaut helpt met ruimteklusjes
Robot
 
Is het een robot, of is het een astronaut? Het is een robonaut. Deze ruimterobot gaat helpen bij saaie klusjes in de ruimte. Morgen vertrekt hij voor zijn eerste ruimtereis. Lees meer.
4. Het hťle Mark Rutte interview
Rutte
 
Wat is de lievelingskleur van Mark Rutte? Wat is zijn favoriete televisieprogramma en werd hij als kind wel eens gepest? Zomaar wat vragen die de kersverse minister-president beantwoordt in een interview met het Jeugdjournaal. Kijk hier het hele interview terug! Lees meer.
5. Tandartsen zamelen snoep in
Snoep
 
Tijdens Halloween gingen kinderen langs de deuren om snoep te verzamelen. Twee tandartsen in de Verenigde Staten deden een dag na Halloween hetzelfde. Lees meer.
6. Ajax verliest belangrijke wedstrijd
Ajax
 
Ajax had gisteren een moeilijke dag in de Champions League. In het belangrijkste toernooi voor clubs in Europa verloor Ajax met 2-1 van de Franse club Auxerre. Lees meer.
7. Justin Bieber komt naar Nederland
Bieber
 
Justin Bieber komt naar Nederland! De zestienjarige zanger is op 27 maart in ons land. In de Ahoy in Rotterdam is zijn optreden van de My World Tour. Lees meer.
8. Sinterklaas in Nederland
Sinterklaas
 
Sinterklaas is vanmorgen aangekomen in Zeeland. Duizenden kinderen stonden de Sint op te wachten op de kade van Middelburg. Lees meer.
9. 8-jarige jongen is tekentalent
Tekentalent
 
Hij wordt een wonderkind genoemd, de 8-jarige Kieron uit Engeland. En dat is niet zomaar, Kieron kan super goed tekenen. Lees meer.
10. Suarez bijt een speler van PSV
Suarez
 
De scheidsrechter zat even niet op te letten, maar op videobeelden is het duidelijk te zien. Ajaxspeler Luis Suarez heeft PSV-er Otman Bakkal gebeten. Het gebeurde tijdens de wedstrijd Ajax-PSV. Lees meer.

meer info


Zoeken Sitemap Mail Colofon